'I want to become an actress'
'Hahaha! In which restaurant?'

Als professioneel theatermaker of cabaretier kan de praktijk je om de oren slaan met uitdagingen en onzekerheden. (Eigen) oordelen en angst gaan sowieso gepaard met dit vak. Er kan veel bij komen kijken; Juiste keuzes maken in je loopbaan, mentale blokkades, hoe te functioneren als een 'artiest in business', trouw blijven aan je eigen product in tijden van stress of competitie, onzekerheid. Te weinig zelfvertrouwen of overtuigingskracht van je eigen geschreven stuk.

Ik coach en regisseer artiesten zowel op hun materiaal maar ook mentaal in hun maakproces of eventuele samenwerking(en).
Na een lange carriere als cabaretière in een cabaretduo weer ik inmiddels van de hoed en de rand en weet ik als geen ander dat  persoonlijke groei en weerstand samenhangt met ieder maakproces. Ik regisseer artiesten inhoudelijk en mentaal om een geweldige performance neer te zetten waar ze 100% achter staan en waar ze alleen nog maar plezier aan beleven.

 

 

Coaching

Carrière ontwikkeling &

Persoonlijke ondersteuning

Voor Artiesten (en non-artiesten)

Zit je vast in je carrière?

Of in je persoonlijke leven?

(gaat vaak samen:) Of misschien kamp je met een makers of writers block of faalangst en raak je daardoor lamgeslagen? Sta je op een kruispunt en wil je hulp met keuzes en richting? Of heb je....

Heart & Hands

Coaching

Artistieke werkrelaties

& Conflicten

 

Artistieke duo's, gezelschappen en creatieve teams

Als je samen moet werken op je werk en je creatieve geest moet gebruiken, kan het vaak erg persoonlijk en specifiek  zijn wat je afzonderlijk van elkaar wilt inbrengen. 

Maar je kan ook qua werkstijl enorm verschillen van elkaar. Dit kan in de samenwerking soms in de weg zitten. Als...