Voor artiesten

Podium regie 

Wie ben jij op het podium? Wil jij je optreden verbeteren? Bijvoorbeeld door middel van een goeie presentatie tussen je liedjes door. Wil je je persoonlijkheid meer ontdekken op een podium?

Wil je werken aan je eigen materiaal en zoek je iemand die je kan regisseren of die je feedback kan geven? Dan ben je aan het goede adres. 

 

Ik kan jou als jarenlange ervaren theatermaker en zangeres helpen met jouw optredenen nog onaffe materiaal, af maken tot een goedlopende sketch/verhaal/lezing van begin tot eind. Ik kan je helpen inzichten te geven waar je humor/ jouw komische timing kan inzetten waarin zowel jouw persoonlijkheid als jouw voorstelling samenkomen. Als je veel materiaal hebt maar nog geen spanningsboog of het is nog een onhelder geheel begeleid ik je in het maakproces en stuur ik je inhoudelijk en artistiek totdat het JOUW voorstelling wordt. 

Coaching voor de mentale artiest

Als professioneel artiest slaat de praktijk je soms om de oren met uitdagingen en onzekerheden. Hoe blijf je bijvoorbeeld gefocust in moeilijke tijden en hoe ga je om met tegenslagen? Hoe verwerk jij kritiek? Wat betekent succes voor jou en in hoeverre laat jij (faal)angst een rol spelen in de praktijk? Hoe blijf jij in jezelf geloven op momenten waarin alles stil staat? Of als je even geen opdrachten hebt? Hoe leer je om trouw te laten blijven aan je product (jijzelf meestal) terwijl er ook zoveel anderen zijn die het veeeel beter kunnen?:) 

Ik miste nog wel eens atwoord op dit soort vragen in mijn professionele leven als artiest.

Ik begeleid daarom nu heel graag jou, mijn artiest - collega, tijdens jouw creatieve proces en persoonlijke groei. 

Voor niet-artiesten

Vergroten van jouw zelfvertrouwen via het podium als middel:

 

Vanuit mijn vak als weet ik hoe spannend het kan zijn om jezelf te laten zien. Op wat voor manier dan ook. Voor een publiek of voor je team of tijdens een sollicitatie. Hoe zou het voelen om zonder druk achter jezelf te kunnen staan zonder beren op de weg te zien of om dat kritieke 'stemmetje' achterwege te kunnen laten?  Hoe fijn zou het zijn jouw verhaal te kunnen te vertellen of uit te komen voor jouw mening, ideeen of plannen? Of misschien wil je steviger in je schoenen staan naar je omgeving of in je werk? (Bijvoorbeeld als teamleider) 

Ik help je je zelfvertrouwen te vergroten via het podium als middel. Ik leer je optimaal jezelf te kunnen zijn en geen 'rol' meer aan te hoeven nemen. Wees niet bang, het is niet eng! Ik kijk heel erg naar wat jij in je hebt en waar jouw blokkades zitten. Het podium is slechts een middel om het zelfvertrouwen te vergroten en een luchtige manier om jouw persoonlijkheid en kwaliteiten te (her)ontdekken. Zodat jij met meer zekerheid en je nieuwe plannen je omgeving tegemoet gaat. 

Nieuwsgierig naar wie jij bent voor een publiek?

Ik heb jarenlang cabaretvoorstellingen gemaakt. Hier kon ik helemaal mijn ei in kwijt. Mijn mening, mijn visie, mijn humor, mijn creativiteit. Het was in alles opzichten mijn uitlaatklep. Nu help ik jou graag het podium te verkennen met jouw persoonlijkheid. Ik laat je kennis maken met jouw eigen creativiteit op het podium via jouw eigen materiaal (lezing of andere voordracht). We zoeken jouw 'echtheid' en wat jou uniek maakt voor een publiek. Zodat jij grotere stappen kan zetten in je rol als performer of gewoon met meer zelfvertrouwen door het leven kan gaan!

 

Je bent dus bij mij aan het goede adres als jij:

  • Meer zelfvertrouwen en comfortabiliteit zoekt tijdens jouw performance

  • Behoefte hebt om te zoeken naar je eigen authenticiteit in je performance 

  • Wilt leren wat je kwaliteiten en uitdagingen zijn als het gaat om oprecht contact te kunnen maken met een publiek. 

  • Wilt leren om jezelf meer jouw stempel te leren drukken op je team of naar je baas of in een sollicitatie bijvoorbeeld.

  • Last hebt van faalangst of andere blokkades die je weerhouden van creatief (durven) zijn

  • Je onzeker voelt in hoe je overkomt voor een willekeurig publiek (dit kan ook je team of collega's zijn)

  • Vaak last hebt van je innerlijke criticus (het welbekende onzekerheid-stemmetje) en meer wil leren denken in mogelijkheden zonder oordeel

  • Vragen hebt over je loopbaanontwikkeling binnen de creatieve sector

  • Meer ruimte in wil durven nemen in je werk of/en privé leven

  • Je je onzeker voelt over je eigen creatieve product (dit mag jij zelf ook zijn) en deze helderder voor jezelf maken.

Neem contact met me op voor een vraag of meer info! Bel me op nummer: 0642202877

of stuur een mailtje naar anne@annevanrijn.nl

"Wat de mensen zeggen"

Yin

'Anne kijkt echt naar wat ik kan en in mij heb om te shinen. Ik vond Anne een hele fijne coach die mij mijn krachten heeft laten ontdekken en zo heldere inzichten kon geven hoe ik mijn angst op het podium beter kan managen.

Miriam en Madeleine

(gecoacht als duo)

"Wij hebben door jou inzichten gekregen in de patronen van onze samenwerking en konden zo elkaar weer opnieuw zien en benaderen"

Caroline

"Dankzij jou kan ik het nieuwe jaar beginnen 

met meer rust in mijn hoofd en daardoor ook in mijn leven. Door jou heb ik het aangedurfd om een drukke baan met irritaties in te wisselen voor een nieuwe uitdaging. Ook dit is dankzij jouw hulp gelukt."