top of page

                   

 

CABARET & COACHING VOOR BEDRIJVEN

MAAK EEN CABARETVOORSTELLING MET JE TEAM OF AFDELING! 

Schermafbeelding 2020-09-04 om 10.46.55.

Terug naar home

Wil je je team verrassen met een leuke uitdaging? In plaats van naar de bowlingbaan te gaan met je team, of een saaie rondleiding in een museum ga je nu aan de slag met je creativiteit en podiumtalent! Je leert je teamleden op een andere manier kennen via het cabaret als middel. Je bent creatief bezig èn je bouwt ook nog eens aan je zelfvertrouwen.

Wat gaan jullie doen?

Je krijgt als team eerst te maken met wat theorie over het maken van cabaret. Hoe maak je een lied of hoe schrijf je een conference? Ik geef wat voorbeelden over hoe een sketch in elkaar zit met humor en timing. Hoe breng je iets over op een grappige manier? Hoe verzin je een grap en hoe bedenk je een leuke clue voor je verhaal? En je materiaal ligt dichterbij dan je denkt! Een tekst schrijven begint immers bij putten uit je eigen leven of je verbazen over een grappige situatie op je werk of op straat. Misschien schrijf je wel een lied over je eerste sollicitatie gesprek of schrijf je een tekst over je ontmoetingen bij het koffiezet apparaat. Het leuke is, gebruik je fantasie want alles kan en alles mag binnen het cabaret.

Aan de slag!

We doen eerst wat opwarmingsoefeningen en maken in groepjes en individueel een conference, een stuk tekst of een lied op een bestaande melodie.

Met als onderwerp: jullie eigen kantoor. (hilarischer wordt het niet) En als resultaat ontstaat er een gehele voorstelling waar we al het nieuwe materiaal aan elkaar plakken en aan elkaar zullen laten zien. Een ontzettend leuke middag met veel lol, maar ook gaan we bezig met zelfvertrouwen en assertiviteit. Want je wordt persoonlijk gecoacht in jouw verborgen schrijvers en- presentatietalent. Een dag om te motiveren, te inspireren en elkaar beter te leren kennen op een andere manier. En niks moet, alles mag!

Hoe lang: Twee dagdelen van 9.30 -13.00 pauze 14.00 uur -17.00 uur 

 

Kosten: Euro 1500,-

 

Waar:  In overleg

 

Voor wie?: Teams/ afdelingen/ andere samenwerkingen

 

Ten behoeve van: Teambuilding en teamcoaching

bottom of page